Author Topic: Configure 3G connection  (Read 290 times)

nunobotelho

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Configure 3G connection
« on: July 21, 2017, 08:47:43 AM »
How do I set up a 3G connection?
Which models of pens are compatible?

(((GRIFFCOMM

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 519
  • whats this box for?
    • View Profile
    • (((GRIFFCOMM
    • Email
Re: Configure 3G connection
« Reply #1 on: September 05, 2017, 11:09:00 PM »
I am here looking at the same feature, it says "pending" so not sure its supported as yet...
Many Thanks
Ashley
© Copyright 2017 - www.griffcomm.ca (www.ashleygriffin.ca)

Network Specialist (over 25 years)
GrandStream Certified Reseller

Marcin

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3087
    • View Profile
    • Email
Re: Configure 3G connection
« Reply #2 on: September 06, 2017, 12:21:06 AM »
Pending = maybe it will be added in feature.
Life is waste of time

(((GRIFFCOMM

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 519
  • whats this box for?
    • View Profile
    • (((GRIFFCOMM
    • Email
Re: Configure 3G connection
« Reply #3 on: September 06, 2017, 12:14:57 PM »
Ive opened a ticket (Ticket number 20170906020428)


Its not supported and there are no plans to either... (Grandstream promising features there never going to deliver on), ive requested they remove it from the manual and all data sheets as a pending feature (as theirs no road map to ever add it).


Many Thanks
Ashley
© Copyright 2017 - www.griffcomm.ca (www.ashleygriffin.ca)

Network Specialist (over 25 years)
GrandStream Certified Reseller

(((GRIFFCOMM

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 519
  • whats this box for?
    • View Profile
    • (((GRIFFCOMM
    • Email
Re: Configure 3G connection
« Reply #4 on: September 06, 2017, 03:54:54 PM »
UPDATE


There are "plans" for this, however no timeline, looking at many months with no timescale.
Many Thanks
Ashley
© Copyright 2017 - www.griffcomm.ca (www.ashleygriffin.ca)

Network Specialist (over 25 years)
GrandStream Certified Reseller

gilfr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Configure 3G connection
« Reply #5 on: November 14, 2017, 06:15:23 AM »
Waiting for 3G/4G connection too.

I bought this routeur for this major feature, to get a 3G/4G failover solution...

Hope it will be added soon